Roon Staal treedt op in Bartholomeuskerk

NOORDLAREN - De Culturele Commissie Noordlaren houdt op zondagochtend 17 september haar openingsconcert in de Bartholomeuskerk in Noordlaren. In de dorpskerk met haar prachtige akoestiek treedt dan de Nederlandse singer-songwriter en musical-acteur Roon Staal op.

Roon Staal

Een van zijn bekende songs is 'Help me through the night', dat geschreven werd door Ede Staal, de oom van Roon Staal. Roon Staal weet een breed publiek te boeien en in het hart te raken. Meer informatie over Roon Staal Mocht vindt u op zijn website www.roonstaal.com, waar u ook youtube-filmpjes van hem aantreft.

Taartproeverij

De Culturele Commissie Noordlaren is verheugd Roon Staal op de 17e september te kunnen presenteren. In de pauze vindt er traditiegetrouw bij het openingsconcert een taartproeverij plaats. Door Noordlaarders gebakken taarten worden dan aangeboden. Dit in bij de prijs van het openingsconcert inbegrepen (€ 12,50) Reserveren wordt aanbevolen via cultuur-noordlaren@hotmail.com of telefonisch bij Jan Luis: 050 4094657. Wilt u op de hoogte blijven van de concerten via de nieuwsbrief van de Culturele Commissie Noordlaren? Stuur een mailtje naar cultuur-noordlaren@hotmail.com.