Nieuwe leslocatie Svetlana Tartakovska in Haren

HAREN - Beeldend kunstenaar Svetlana Tartakovska in Haren opende onlangs haar splinternieuwe lesruimte in Haren. Voor Onderneming Op Kunstgebied in Groningen is het de tweede locatie waar lessen en workshops tekenen en schilderen gegeven worden.

Svetlana, nog maar net terug uit Barcelona waar haar schilderijen in het Museu Europeu d'Art Modern tentoongesteld worden, heeft veel succes met haar werk. In Gallery 238 in Amsterdam werden deze zomer bijna al haar schilderijen verkocht.

Haar stijl is figuratief, met een dromerige uitstraling en een klassieke degelijkheid. In dat opzicht is ze een echte vakrvouw, graag bereid haar kennis en kunde over te dragen aan anderen, vooral op het gebied van portretschilderen. Lesgeven zit haar in het bloed. Ze wordt geroemd om haar vakkenis en haar onvermoeibare begeleiding.

Met de opening van haar mooie en goed geoutilleerde lesruimte aan de Middelhorsterweg 57 beschikt ze nu zelf over een professionele en aantrekkelijke ambiance. Voor haar is dat een grote vooruitgang, de ruimte bevindt zich rechtstreeks onder haar atelier. Wie zin heeft om mee te doen kan zich opgeven via www.ondernemingopkunstgebied.nl