Wegens succes: na-inschrijven Bauke Mollema Tocht mogelijk

GRONINGEN - De voorinschrijving voor de Bauke Mollema Tocht op zondag 6 augustus is gesloten. Vanwege de grote vraag is de online na-inschrijving geopend en kunnen fietsers zich digitaal aanmelden tot en met donderdag 3 augustus. Daarna is het alleen nog mogelijk om ter plekke in te schrijven op de Grote Markt in Groningen.

Bauke Mollema kijkt zelf erg uit naar de Bauke Mollema Tocht, ook wel fandag. “Ik heb er echt heel veel zin in. Zeker omdat de start/finish dit jaar in hartje Groningen is op de Grote Markt en ook na deze overwinning. Ik heb ontzettend veel reacties gekregen op mijn tourzege.”

Wil jij ook graag met Bauke Mollema fietsen?

Maak dan gebruik van de online na-inschrijving via www.baukemollematocht.nl. Het voordeel is dat je zondag 6 augustus direct je startbenodigdheden kunt afhalen en kunt starten. Deelnemers die zich deze week inschrijven betalen het verhoogde na-inschrijvingstarief en ontvangen een stuurbordje zonder naam. Mocht je op het laatste moment willen beslissen, dan kun je ook op de dag zelf inschrijven. Houd dan echter wel rekening met extra wachttijd.

Routes

De Bauke Mollema Tocht gaat van start op de Grote Markt in Groningen. Deelnemers kunnen kiezen voor aantrekkelijke routes over afstanden van 65, 110 en 165 door het trainingsgebied van Bauke Mollema; het prachtige Groningse en Friese landschap. Hoogtepunten onderweg zijn het Nationaal Park Lauwersmeer en de twee uitdagende tussensprints over de Mollema Bult en de kasseienstroken in Zuidwolde.