Leer je websitebezoekers kennen

HAREN -  Margreet Uildriks van DaaromM! presenteerde donderdag 20 juli over Google Analytics. DaaromM! is partner van Open Coffee Haren. Ze nam ons mee in de belangrijkste onderdelen van Google Analytics, zodat je de online klant nog beter kan bedienen.

Google Analytics, veel ondernemers hebben er van gehoord. Je kunt hiermee statistieken inzien van je website. Maar wat kun je eigenlijk allemaal voor informatie eruit halen? Nou dat gaat ver, bleek uit Margreet haar presentatie. Zo kun je onder andere achterhalen waar je webbezoekers vandaan komen, hoeveel pagina's ze bekijken, waar ze je website verlaten en ga zo maar door. Interessante materie waar je, als je de gegevens even goed analyseert, hele waardevolle informatie uit kan halen.

Margreet

"Bij de voorbereiding vond ik het lastig om in te schatten hoe diep ik op de materie in moest gaan. Wat weet men al, wat wil men weten. Wat kan ik duidelijk maken in ca. 10 minuten, zodat men er wat aan heeft? Uit de reacties op te maken is me dat gelukt. Het was erg leuk om te doen en ook fijn om op die manier mijn passie voor mijn werk en bedrijf te kunnen tonen en zo met mensen in gesprek te komen. Het heeft me zelfs geïnspireerd tot de spontane blog “Speeddate met Google Analytics”. Kortom een geslaagde ochtend!" Wil je Open Coffee Haren graag online volgen? Meld je aan voor de community. Dé plek om online te netwerken met leden van de Open Coffee. Meld je aan en krijg een (gratis) persoonlijk account in de community. Wat: Open Coffee Haren, openbaar netwerkbijeenkomst Waar: De Tiehof, Bakkerweg 4, Onnen Wanneer: Elke 3e donderdag van de maand m.u.v. augustus Tijd: v.a. 9.30 uur tot 11.30 uur, presentatie 10.00 uur