Oefenwedstrijd FC Groningen – Real Sociedad bij V.V. Haren

HAREN - V.V. Haren is de trotse gastheer van topwedstrijd FC Groningen – Real Sociedad op woensdag 2 augustus. V.V. Haren is bijzonder trots dat zij gastheer mogen zijn voor wat wellicht de grootste oefenwedstrijd van FC Groningen is in de voorbereiding op het seizoen 2017/2018. De Spaanse subtopper Real Sociedad is de tegenstander van de Trots van het Noorden op het prachtige sportpark De Koepel in Haren.

De band tussen FC Groningen en vv Haren is al vele jaren heel goed. Waar de FC in het verleden vaak tijdens de gehele voorbereiding gebruik maakte van de velden in Haren, wordt er tegenwoordig voornamelijk getraind op de eigen trainingslocatie in Groningen. De eerste oefensessie van het seizoen werd traditiegetrouw wel op ons mooie Sportpark de Koepel gehouden.

Voorverkoop

De (online) voorverkoop voor deze wedstrijd is reeds gestart, voor meer informatie zie de website van FC Groningen: www.kaartverkoop.fcgroningen.nl Aanvang wedstrijd 2 augustus om 19:00 uur. Sportpark De Koepel, Scharlakenlaan 28 Haren.