Bijzondere boekpresentatie Hein Bloemink

HAREN - Hein Bloemink uit Haren presteerde vrijdag 30 juni onder grote belangstelling in Essen (bij Haren) zijn debuutroman "Verborgen erfenis van klooster Yesse". De boekpresentatie vond plaats vlakbij de locatie waar het klooster Yesse van 1215-1594 stond. 

Zou het Vaticaan ooit kloosterbezit kunnen terugeisen van de Staat? Onder andere die vraag staat centraal in de debuutroman "Verborgen erfenis van  klooster Yesse". Op 1 juli is het boek "Verborgen erfenis van klooster Yesse - (meedogenloze jacht op miljoenen)” verschenen bij Uitgeverij Elikser in Leeuwarden. Deze misdaadthriller is sindsdien verkrijgbaar in de reguliere boekhandel voor 18,50 euro.
Over de auteur
Hein Bloemink (1961) is sinds 1995 uitgever/redacteur van Haren de Krant. Uitgeverij Elikser zag direct iets in deze roman door de mix van fictie en werkelijkheid en vooral door de intrigerende combinatie van 'Vaticaan, reformatie, maffia, misdaad' dat de lezer waarschijnlijk zal al snel zal meeslepen. In het boek is een nawoord opgenomen met informatie over de geschiedenis van het klooster Yesse.