Prijsuitreiking kleurwedstrijd Univé

HAREN - Tijdens de Italiaanse markt in Haren konden kinderen een kleurplaat in Italiaanse stijl meenemen. Univé had een kleurwedstrijd uitgegeven. Vrijdag 30 juni was de prijsuitreiking op het kantoor van Univé aan de Rijksstraatweg in Haren.

Er waren heel veel mooie kleurplaten bij Univé ingeleverd. De winnaars mochten kiezen uit een fidget spinner wat momenteel echt een rage is of een beach set voor straks op vakantie.

Winnaars kleurwedstrijd

Er zijn hiernaast twee hoofdprijzen uitgereikt. De hoofdprijzen zijn gewonnen door Ruben en Sarah-Marie met haar kat die erg goed had meegeholpen. Er zat bij de kleurplaat een leuke foto van het tafereel. Beide winnaars hebben elk vier entreekaarten voor familiepark Nienoord gewonnen. Ruben en Sarah-Marie heel veel plezier gewenst in Nienoord!

Uitslag koffiebonen raden

Tijdens de Italiaanse markt kon je bij de Univé stand daarnaast nog een pizzarette winnen als je wist hoeveel koffiebonen er in de vaas zaten. Op 12 juni was de prijsuitreiking en de gelukkige prijswinnaar was Reinier Stok. Zijn antwoord was 8234,  daarmee zat hij het dichtst bij het juiste antwoord van 8118 koffiebonen. Reinier van harte gefeliciteerd!