Verhalenfestival "Stories @ Sterrebos”

GRONINGEN - Comité Sterrebos Live houdt op donderdag 13 juli onder de titel “Stories @ Sterrebos”, een kleinschalig verhalenfestival in het Sterrebos in Groningen.

Medewerking wordt verleend door Spoken Word Artist Annemiek Rosaria en de Vertelketel van Herman Kruize uit Groningen. Sjamaniste Jeanet Landman uit Assen vertelt haar verhaal met begeleiding van oosterse klankschalen. Ook kan er geluisterd worden naar de mythische klanken van de Keltische Harp. De befaamde Meesterverteller Guillaume Pool uit Haren sluit het festival, dat om 20.00 uur begint, af rond een uur of 23:00 uur.

Nieuw initiatief

“Na het herhaalde succes van “Dichters in het Donker” in voorgaande jaren en het succes van de sfeervolle “Sterrebos Live” zondagmiddagconcerten gedurende de zomer werd het tijd voor weer een nieuw initiatief om de prachtige muziekkoepel nieuw leven in te blazen,” zegt organisator Bert Katerberg. “Vooral op zomerse avonden hangt er een mythische sfeer op deze luisterrijke locatie. Die is uitstekend geschikt om verhalen te vertellen. Niet alleen verhalen van vroeger en veraf, maar ook van hier en nu”

Zaklamp mee

“Stories @ Sterrebos” wordt financieel mogelijk gemaakt door het Wijkcomité Helpman en het Indische Cateringbedrijf “Tante Greet” Er is een beperkt aantal zitplaatsen aanwezig maar er is niets op tegen om zelf een stoeltje meenemen. Wie na afloop bang is in het donker doet er goed aan een eigen zaklamp mee te nemen. Stories @ Sterrebos is gratis.