Run de Middelhorst en win een all inclusive vakantie

HAREN - Heb je altijd al je eigen kroeg willen runnen? Dan is dit je kans. Doe mee met de wedstrijd "Run de Middelhorst" in Café de Middelhorst en win een all inclusive vakantie.

Hoe werkt “Run de Middelhorst"

Je vormt samen met je vriend en/of vriendin, man/vrouw een team van twee personen. Met dit team neem je alle baractiviteiten over in Café de Middelhorst en vul je de werkplekken in welke je nodig hebt voor een gezellige café avond.

Hoofdprijs

Het team dat de meeste omzet weet te halen wint de hoofdprijs: een all inclusive vakantie!

Voorbereiding

Voorbereiding is een belangrijk onderdeel om een succesvolle avond te hebben. Maak een plan met elkaar en overleg goed zodat je nooit achteraf onduidelijkheid krijgt (overleg eerst even met Erik Blokzijl (uitbater) of alles goed is voordat je definitief een besluit neemt). - Welke doelgroep wil je aantrekken? - Thema (carnaval, 80’s, Hollands, iets origineels) - Kleding (teambuilding) - Promotie (posters etc.) - Kosten (je krijgt 100 euro, kassabonnetjes bewaren) - Taakverdeling

Werkzaamheden

Een team bestaat uit 1 tot 2 barkeepers achter de bar die de drank moeten inschenken o.a. bier tappen. De andere deelnemer kan dan bedienen in de zaal, tafeltjes schoonhouden, glazen halen, Muziek draaien, en een feestje bouwen. Je mag tijdens de avond uiteraard wisselen van werkplek. Wij zorgen voor de muntverkoop en een goed beleid!

Waarom meedoen?

Veel plezier en gezelligheid is het belangrijkste als je mee doet, maar je kan er ook wat aan overhouden! Het winnende team gaat 8 dagen all inclusive op vakantie naar ? Ook krijg je 100 euro voor promotie, maar je kan dat bedrag zelf ook aanvullen op het moment dat je denkt een bepaalde omzet weet te halen. Dan verdien je het dus terug! Niks is verplicht dus denk goed na.

Data Run de Middelhorst

Run de Middelhorst vindt plaats op zaterdag en wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maanden september (2017) t/m april(2018). Op  30 sept, 28 okt, 25 nov, 30 dec, 27 jan, 24 febr ,24 maart en 28 april. De datum bepaal je in overleg met Erik Blokzijl. De aanvangstijd bepaal je zelf.

Opgave

Heb je een winning team, geef je dan op bij Café de middelhorst en kies één van de beschikbare dagen uit. Je nodigt gasten uit voor de dag dat je draait. Je hoeft niets in te leggen maar je moet wel samen met je team al je energie in jouw 'draaiavond' steken.

Slotfeest

Er wordt een slotfeest gehouden op zaterdag 26 mei 2018 voor de deelnemende teams die mee hebben gedaan aan. U krijgt een uur lang gratis consumpties aangeboden als waardering!  Op deze avond wordt het winnende team bekend gemaakt! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Blokzijl via erikblok@hotmail.com en 050-5370907 of kom langs in het Café de Middelhorst, Oude Middelhorst 1 Haren.