Vakantieweken in de Biotoop voor kinderen van 6-14 jaar

HAREN - Een nieuwe activiteit in Haren deze zomer is de BioTOPvakantie in de Biotoop. Een midweek voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Karianne Simmers (SKKEK) en Margriet van den Eijnden (Eijndeloos Producties) namen het initiatief en samen met Atelier Alette de Groot werd een programma bedacht. Een team van kunstenaars en andere professionals gaan de kinderen een onvergetelijke week bezorgen.

Elke dag begint met een keus uit activiteiten zoals: buiten actief zijn met echte bootcampers op het ruime groene terrein van de Biotoop, knutselen met takken of kokkerellen met groenten en kruiden die we zelf gaan oogsten. De kinderen die dat leuk vinden maken een heerlijke en supergezonde lunch voor de hele groep. 's Middags is er keus uit creatieve workshops, zoals theater, graffiti, muziek, beamshow, kunstwerken of een krant maken, een kettingreactie-baan bouwen. Op de laatste dag wordt een totaaltheater-productie gemaakt en uitgevoerd voor ouders en vrienden.

Praktische informatie

Week 1: 24 t/m 28 juli. Week 2: 31 juli t/m 4 augustus. Opgeven is mogelijk tot uiterlijk 10 juli. De dagen duren van 9.30 tot 17.00 uur. Vrijdag zal het een uurtje later worden vanwege de voorstelling. Vanaf 07.30 uur is opvang mogelijk (vraag naar de voorwaarden). De kosten voor de hele week zijn € 275 per kind. Voor meerdere kinderen uit één gezin wordt er korting berekend. Voor ouders met een krappe beurs heeft gemeente Haren extra geld beschikbaar gesteld via Stichting Leergeld. De bioTOPvakantie ontving een bijdrage in de organisatiekosten van de Emmaplein Foundation. Informatie en aanmelden: www.biotopvakantie.nl of neem contact op met Karianne Simmers info@skkek.nl, 06-36163661 Kijk op de website voor het hele programma! Met een team van ervaren vrijwilligers en 14 toffe professionals maken we van de bioTOPvakantie een TOPbelevenis!