Colors of Nature Photography in de Hortus

HAREN - Colors of Nature Photography is een eenmanszaak gerund door Jeanet Groenewoud uit Drachten. In de Hortus in Haren geeft zij workshops op verschillende data. De eerstvolgende workshop start op 23 juni. Van begin september tot eind oktober gaat Jeanet Groenewoud ook haar foto's exposeren in de Hortus.

Jeanet woont sinds 30 jaar in Friesland en is sinds 2013 actief bezig met fotografie. Na het volgen van diverse cursussen is zij sinds 2016 begonnen als zelfstandige. Haar specialiteit is het geven van workshops in macrofotografie.

Zachtheid

Onderscheidend in haar fotografie is het gebruik van een Lensbaby lens, een lens afkomstig uit Amerika die een beperkte scherpte geeft in de opnames en een mooie zachtheid. Verder gebruikt Jeanet héél graag oude lenzen uit de analogentijd. Ze importeert deze uit het buitenland. Door het gebruik van een adapter ring kun je deze lenzen gebruiken op je moderne camera. Ook deze lenzen geven een mooie zachtheid aan de opnames. Jeanet houdt er ook van om dieren te portretteren en landschappen vast te leggen.

Workshops

Sinds dit jaar is het mogelijk om workshops op diverse locaties te volgen en ook de Hortus te Haren is daar onderdeel van. Jeanet geniet enorm van de Hortus en vind dit een top locatie. Ook is het mogelijk om een cursus Basis Fotografie te volgen dit op een locatie in Drachten waar Jeanet Groenewoud woonachtig is. Voor meer informatie over de workshopdata en haar portfolio met foto's zie www.colorsofnature.nl. Als u zich wilt aanmelden kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website van Colors of Nature Photography.