Open tuin-, nagel- en haardag

HAREN - Kom jij ook zaterdag 10 juni op de Open tuin-, nagel- en haardag? De organisatie hoopt op mooi weer. Zodat je niet alleen binnen bij Marco en Miranda's haarmode, Nails By Sylvia en Rijwielservice Oosterhaar komt, maar ook buiten. Want buiten hebben zij ook wat leuks!

Het idee is ontstaan doordat er bij Marco en Miranda 's haarmode sinds kort een nagelstudio bij in zit. NailsbySylvia! Sylvia zit al een aantal jaren in het nagelvak, ze werkte voor een grote nagelgroothandel en trainde de aankomende Nagelstyliste's voor dit mooie beroep. En zo kwam ze ook op een dag bij Marco en Miranda in de salon. Na een goed gesprek over nagels, vroeg Miranda of ze bij hun in de salon wilde werken. Wat natuurlijk helemaal niet de bedoeling was. Na een tijdje kwam Sylvia hier op terug. Nu willen zij graag Haren en omstreken laten zien wie Sylvia is en wat ze voor vele handen en voeten kan betekenen. Zo ontstond het idee om een Open tuin-,  nagel- en haardag,  te organiseren. Buurman, rijwielservice Oosterhaar, vond dit ook een leuk idee en bij hem is er een mooie fietsshow te bewonderen. De elektrische fiets is nu echt een trend.

Minimarkt

Op de minimarkt komen nog meer mooie bedrijven met hun producten. Onder andere Pand 11 kleding, Ibiza items, Hamam doeken, Victoria sieraden, kinderkleding, Oriflame en Fine By Finn. Houd de Facebook van Marco en Miranda's haarmode in de gaten voor alle nieuwtjes omtrent dit leuke zomerevenement! De toegang is gratis. Locatie: Molenkampsteeg 10-12 in Haren, zaterdag 10 juni, 11.00 uur tot 16.00 uur.