Vrijwilliger bij het KWF in Haren

HAREN - Mevrouw Tineke Meijer uit Haren en De heer Johan Haan hebben onlangs afscheid genomen van hun werk als vrijwilliger bij KWF kankerbestrijding in Haren. Erna Heijtmeijer, ook vrijwilliger bij KWF Haren, vindt dat zij een hele bijzondere prestatie hebben geleverd voor hun jarenlange inzet. Tineke Meijer en Johan Haan hebben bloemen ontvangen van KWF Amsterdam. 

Tineke Meijer Tineke Meijer uit Haren heeft zich gedurende 38 jaar belangeloos ingezet voor het KWF kankerbestrijding in Haren waarvan een groot aantal jaren als voorzitter van het bestuur. Door een verhuizing van haar dochter naar het buitenland moet ze met spijt in haar hart haar taken overdragen aan opvolgers omdat ze ook daar niet gemist kan worden. Johan Haan De heer Johan Haan is meer dan 20 jaar penningmeester van KWF kankerbestrijding in Haren geweest. Nu hij op een zeer respectabele leeftijd van achter in de tachtig is gekomen, hij heeft een opvolger gevonden voor zijn belangrijke werk. Afscheid nemen wil hij ook eigenlijk liever niet, de 'winkelbusjes' van KWF blijven nog onder zijn bezielende hoede.

Oproep nieuwe vrijwilligers

De vrijwilligersafdeling van KWF in Haren zoekt nieuwe bestuursleden die samen met KWF de vrijwilligersafdeling willen opbouwen. In de 1e week van september komen er zo’n 70 vrijwilligers in actie en wordt er huis-aan-huis en op straat gecollecteerd voor wetenschappelijk kankeronderzoek. In 2016 is er in totaal € 9.100,- opgehaald, maar dit jaar kan de collecte alleen doorgaan als er nieuwe vrijwilligers gevonden worden die zich willen inzetten als bestuurslid en willen helpen met de organisatie. Als jij je als vrijwilliger wil inzetten voor de KWF-afdeling Haren krijg je ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Dave Snellen, via 06 31 63 15 04 of dsnellen@kwf.nl.