Open Coffee Haren

HAREN -  De volgende Open Coffee Haren bijeenkomst bij De Tiehof is op 18 mei en heeft deze keer als titel 'Grip op afleidingen op het werk'. U bent van harte uitgenodigd om ook te komen.

De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners is te vinden op www.opencoffeeharen.nl.

Open Coffee Haren presenteert

Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Marleen Koning - Opruim Koningin en heeft als titel: "Grip op afleidingen op het werk". Marleen: " Waar kies jij als ondernemer voor: focussen of multitasken? Waarom is het zo moeilijk om de dingen binnen mijn bedrijf met aandacht te blijven doen? Hoe krijg ik grip om de aandacht op een situatie of taak te blijven vestigen, ondanks afleiding, vermoeidheid of verveling? Kortom hoe hou je jezelf als ondernemer aan de gang, gemotiveerd om je werk te blijven doen ook als het even niet zo lekker loopt of tegen zit? In mijn presentatie neem ik je graag mee in een korte ontdekkingsreis om zo tot meer focus te komen. " Wat: Open Coffee Haren, openbaar netwerkbijeenkomst Waar: De Tiehof, Bakkerweg 4, Onnen Wanneer: Elke 3e donderdag van de maand, Tijd: v.a. 9.30 uur tot 11.30 uur, presentatie 10.00 uur