Jolande Kooistra opent nieuwe lunchroom Bij Jo

HAREN - Jolande Kooistra opent nieuwe lunchroom 'Bij Jo' aan de Brinkhorst 5 in Haren. Vier jaar na de huiskamer van Haren (Konditerei Timmerman) gaat Jolande de uitdaging aan met Bij Jo, koffie, thee, lunch en meer!

Op deze prachtige zonnige locatie kunnen klanten genieten van een heerlijk kopje Beukenhorst koffie, diverse theesoorten en natuurlijk heerlijke lunchgerechten. Ook kunnen er diverse soorten losse thee gekocht worden. Tevens is de gezellige stamtafel terug met de dagelijkse kranten en de glossy bladen.

Leonidas Bonbons

Uniek is het Shop-shop concept van Leonidas, verse Belgische bonbons. Jolande Kooistra: Wij zijn erg blij met Leonidas als aanvulling op de lunchroom. Leonidas bonbons staat voor traditionele bereiding en verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. 100% pure cacaoboter voor de omhulling van de bonbons, de allerbeste chocolade en lekkernijen zoals hazelnoten uit Turkije, Morello kersen uit de Périgord (Frankrijk), amandelen uit Italië, Walnoten uit Grenoble (Frankrijk), verse boter en verse room voor de vullingen van de bonbons.

Moederdag aanbieding

Speciaal voor moederdag heeft Bij Jo een aanbieding voor een gratis kopje koffie op vertoon van de actiebon (in het Harener Weekblad van 10 mei). Bij Jo is dagelijks (maandag tot en met zaterdag) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.