Jeugd Zomerzeilweken aan het Paterswoldsemeer

Haren - HAREN - Zin om iets leuks en sportiefs te doen in de zomervakantie? Geef je dan op voor een super leuke Zomerzeilweek bij zeilvereniging VWDTP aan de Meerweg in Haren. Deelname aan een Zomerzeilweek bij VWDTP is een leuke manier om kennis te maken met het zeilen.

HAREN - Zin om iets leuks en sportiefs te doen in de zomervakantie? Geef je dan op voor een super leuke Zomerzeilweek bij zeilvereniging VWDTP aan de Meerweg in Haren. Deelname aan een Zomerzeilweek bij VWDTP is een leuke manier om kennis te maken met het zeilen.

De ervaren trainers zorgen voor een week lang waterpret en aan het einde van de week kun je zelfstandig zeilen in een Optimist of Laser Pico. De vorderingen die je deze week maakt worden vastgelegd in een CWO vorderingenstaat. Heb je al eerder meegedaan aan een introductieweek, dan is het zelfs mogelijk om je CWO jeugdzeilen I te halen.

In 2017 hebben we maar liefst 3 weken waarbij je hele dagen les kunt krijgen: een ochtend- én middagprogramma.

De laatste zeilweek bestaat uit halve dagen: ochtend of middag:

-24  t/m 28 juli31 juli t/m 4 augustus of -21 t/m 25 augustus (hele dagen) -28 augustus t/m 1 september (halve dagen: ochtend of middag) Wees er snel bij: vol is vol!
Voor meer info en aanmelden, check http://vwdtp.nl/leren-zeilen/jeugd/introductiecursus/