'Verborgen schatten', een gedichtenbundel vol avonturen

HAREN - Het nieuwe boek 'Verborgen schatten' van Gonny Setz-Rodenburg uit Haren is op vrijdag 14 april verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Verborgen schatten is een heel persoonlijke gedichtenbundel vol avonturen met als rode draad het dagelijks leven van de schrijfster. Zomer, winter, lief en leed, zelfs de Action en de Zeeman komen voorbij. De foto’s bij de gedichten zullen ervoor zorgen dat de lezer zich nog meer kan inleven. Kortweg een bundel die de schoonheid van het dagelijks leven benadrukt.

Over de auteur

Gonny komt uit een groot gezin, waar vroeger al sketchjes en liedjes werden gemaakt bij feestelijke gelegenheden. Dit is ze altijd blijven doen. Ze werkt nog fulltime, is getrouwd, heeft drie kinderen en vier kleinkinderen. In al die bedrijvigheid doet zich regelmatig iets moois, grappigs of soms verdrietigs voor dat in haar om een gedichtje vraagt. Steeds vaker werd gezegd dat ze haar gedichtjes wel kon bundelen. Vandaar deze selectie, die ze graag wil delen.