Informatieochtend 'Zorgeloos Zwanger'

Haren - Haren - Bibliotheek Haren houdt op zaterdag 22 april samen met Gonny Cappers een informatieochtend voor zwangere vrouwen en hun partner. Deze keer is het thema: Wie wil jij bij je bevalling hebben ter ondersteuning? En waarom?

Denk aan partner, familieleden, vriendin, kind(eren), huisdier, verloskundige, doula, gynaecoloog en kraamverzorgster. Goede ondersteuning maakt baren gemakkelijker. De maandelijkse informatieochtend 'Zorgeloos Zwanger' is gratis, evenals de Koffie en thee. Gonny Cappers, deskundige op het gebied van zwangerschap en bevalling, is tijdens deze ochtenden aanwezig voor vragen, advies en informatie.

Waarom?

In het dagelijks leven hebben we het druk. En dan kan het zo maar gebeuren dat je je zwangerschap erbij doet. Terwijl het zo leuk én zinvol is om bewust(er) zwanger te zijn. Het is prettig om regelmatig even onverdeelde aandacht te hebben voor deze zwangerschap, voor dit kindje in je buik. Daarnaast is het gezellig en inspirerend om andere zwangere vrouwen te ontmoeten. Een keer per maand ben je van harte welkom op de zaterdagochtend van 11.00 tot 12.00. Voor een kopje thee en een gezellig gesprek met andere zwangeren. En je steekt er ook nog wat van op want er zijn elke keer deskundigen aanwezig waaraan je je vragen kunt stellen. Thema’s die aan de orde komen zijn: welke zwangerschapscursus past bij mij/ons, bevalling in bad, thuis of ziekenhuis, pijnbestrijding, ondersteuning (doula), kind(eren) bij de bevalling.  Uiteraard zijn de partners ook van harte welkom!

Wie?

Gonny Cappers is moeder van vier zonen. Zwangerschap en geboorte hebben haar warme belangstelling. Ze geeft al jarenlang zwangerschapscursussen en heeft tientallen ouders en alleenstaande moeders begeleid tijdens hun zwangerschap en geboorte. Sinds tien jaar is zij doula. Voor Gonny Cappers staat voorop dat vrouwen en hun partner met vertrouwen en plezier zwanger zijn en een mooie geboorte ervaring hebben. En daar wil zij bij helpen middels het inloopcafé Zorgeloos Zwanger. Voor meer info: www.praktijkeigenwijz.nl