Volleybaldames Stentor D2 kampioen

HAREN - De volleybaldames van Stentor D2 zijn zaterdag 1 april kampioen geworden in Groningen bij Oranje Nassau en promoveren naar de promotieklasse. Het team zoekt een nieuwe spelverdeelster.

In het seizoen 2016/2017 hebben zij in de eerste klasse gespeeld. Het team is versterkt met twee speelsters, wie in verleden ook beide 1e of ere divisie hebben gespeeld. Zoals iedereen in het team zijn ook zij wel 10 jaar uit de running zijn geweest. Ondanks dat is Stentor D2 de ongeslagen kampioen dit seizoen!

Motto

Sylvia Huizinga: "Volleybal is een verrijking van ons (gezins)leven, echter geen prioriteit meer zoals vroeger. Gezelligheid staat voorop, hoewel tijdens de wedstrijden en trainingen de gedrevenheid vaak de kop opsteekt, dat verdwijnt blijkbaar nooit. Daarnaast hebben onze kinderen elke zaterdag prettige speeluurtjes met elkaar in de sporthallen, als hun mama's de 'deuken in vloer' slaan tijdens de wedstrijden."

Nieuwe spelverdeelster

Het team is op zoek naar een nieuwe spelverdeelster, aangezien de huidige spelverdeelster Kirsten Steenbergen ermee stopt. Sylvia Huizinga: "We zijn aan het rond kijken welke oud volleybalster we nu van de bank kunnen trekken om ons team het volgend seizoen te versterken. Het komt vast goed!" Stentor is de volleybalvereniging in Haren en is aangesloten bij de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo). De vereniging bestaat sinds 1 april 1959.