Voorlichtingsbijeenkomst Mindfulness Training in Glimmen

GLIMMEN - In Glimmen start in de mooi gelegen cursusruimte ‘Atelier aan het Zandpad’ in mei en juni de basistraining mindfulness. Deze wetenschappelijk onderbouwde training leert je op een praktische manier gezonder om te gaan met stress. Er is een voorlichtingsbijeenkomst op 19 april.

In de voorlichtingsbijeenkomst kunt u kennismaken met de theorie en de manier van oefenen. Ook kunt u uw vragen stellen aan de trainers van De Werkschuur.

Voorlichtingsbijeenkomst

De voorlichtingsbijeenkomst is kosteloos en vindt plaats op woensdagmiddag 19 april 13.30 uur. Plaats: Atelier ‘Aan het Zandpad’, Hoge Hereweg 27 in Glimmen. Inwoners van de gemeente Haren kunnen bij De Werkschuur in aanmerking komen voor een vergoeding van de gemeente. Bijvoorbeeld bij stress- en burn-out klachten of als u mantelzorger bent. Informeer naar de mogelijkheden!

Aanmelden

Via info@dewerkschuur.nl of 06-450.851.57. Als u niet naar de voorlichting kunt komen en wel belangstelling hebt voor deelname dan kunt u zich hier ook rechtstreeks aanmelden. De trainingen starten op 10 mei en 1 juni. Voor meer informatie over De Werkschuur zie www.dewerkschuur.nl