87e studio van fit20 opent deuren in Groningen-Zuid

GRONINGEN -  Recht tegenover het Martini Ziekenhuis openen Frits de Jong en Ron Jobing op 3 april 2017 hun nieuwe fit20 studio aan de Schweitzerlaan 2. De Jong en Jobing zijn overtuigd van het positieve effect op van de wekelijkse slow-motion fit20 workout die bestaat uit zes oefeningen.

20 minuten training zorgt voor een betere conditie en een sterk spierkorset, wat bijdraagt aan een goede houding, alertheid en energie. De wekelijkse herhalingen van de intensieve krachtoefeningen zijn een goede basis voor beter presterende medewerkers. Alle trainingen vinden plaats onder persoonlijke begeleiding en zijn altijd op afspraak. fit20 Groningen-Zuid is voor De Jong en Jobing hun tweede studio, Marleen van Delden wordt de nieuwe studiomanager. Fit20 is een revolutionaire trainingsmethode, gebaseerd op wetenschappelijke studies. Wekelijks trainen zorgt onder meer voor sterkere botten en spieren en een betere stofwisseling. De persoonlijke begeleiding tijdens het trainen ervaren klanten als prettig én noodzakelijk.

Bedrijfsgezondheid

De focus van de nieuwe studio ligt voor De Jong en Jobing op duurzame inzetbaarheid. “Een fysiek gezonde medewerker levert direct winst op voor een organisatie. Fysiek gezond betekent ook mentaal gezond. Je krijgt een medewerker die ontspannener is, beter samenwerkt en minder (lang) ziek is,” vertelt De Jong. “Met een gezonde medewerker wordt bezuinigd op ziektekosten en het draagt bovendien bij aan de arbeidsvreugde. Het fysiek gezond houden van je medewerkers zou onderdeel moeten zijn van het arbeidscontract. En met de vergrijzing is het nóg belangrijker om je mensen gezond te houden. Daar draagt een wekelijkse training bij fit20 daadwerkelijk aan bij.“

Slow motion trainingsmethode

Naar keuze is de training één-op-één of in duo’s. In minder dan een half uur staat de klant weer buiten: de slow motion trainingsmethode, in combinatie met de gekoelde ruimte, maakt omkleden en douchen overbodig. Tijdens het individuele programma wordt er met de klanten in 20 minuten per week gewerkt aan krachtontwikkeling en een betere conditie. De focus ligt daarbij op alle hoofdspiergroepen, zoals de spieren in benen, buik, rug, borst en armen. “Bij een fysieke ontlasting, dat wil zeggen een versterking van je spieren, heb je meer ruimte om te presteren in je sport, maar ook in je dagelijkse bezigheden. Het één stimuleert het ander, waardoor je je in het geheel beter in je vel voelt en op sportief en zakelijk gebied beter presteert,” vertelt Personal trainer Marleen van Delden. “Ik kijk er erg naar uit om te starten en met twee ervaren trainers ben ik ervan overtuigd dat we ondernemend Groningen het belang laten inzien van een goede bedrijfsgezondheid en wat fit20 hierin kan betekenen. Ik zeg: kom langs en laat je verrassen!”

Over fit20

Fit20 is een High Intensity Trainingsmethode (HIT) gebaseerd op wetenschappelijke studies en onderzoeken. fit20 heeft in Nederland meer dan 80 studio’s, verspreid over Nederland en zes in-company studio’s bij Siemens, Yokogawa, Randstad, Thuiszorg West-Brabant, Ahold en Heerema. In 2015 is fit20 uitgebreid naar het buitenland. Iedere fit20 studio is ingericht met hoogwaardige apparatuur. Alle Personal Trainers bij fit20 zijn deskundig opgeleid voor de meest effectieve begeleiding van de klant. Een overzicht van alle fit20 studio’s staat op www.fit20.nl.

Preventie ziekteverzuim

Frits de Jong: "Wij willen ons in de nieuwe fit20 studio aan de Schweitzerlaan 2 primair richten op preventie van ziekteverzuim en komen hiervoor graag in contact met werkgevers". Voor meer informatie zie de website van fit20 aan de Schweizerlaan: groningen-zuid@fit20.nl en www.fit20groningen-zuid.nl Fit20 Haren is gevestigd aan Felland Noord 12, 050 2111789, mailto:haren@fit20.nl