Open huis bij Tennis- en Squashclub Haren

HAREN - Tennis- en Squashclub Haren opent op zaterdag 1 april vanaf 12.00 haar deuren voor iedereen die interesse heeft in tennis of squash. Van 14.00 - 16.00 kan de jeugd deelnemen aan een tennisclinic en om 16.00 uur is er een demotraining rolstoeltennis. Ook vindt die dag het traditionele openingstoernooi voor leden plaats.

Rolstoeltennis en samenwerking Esther Vergeer Foundation

Binnen TSH staat maatschappelijke betrokkenheid hoog op de agenda. Zij willen een brede maatschappelijke rol vervullen. Dit hebben ze ook benoemd in het meerjaren beleidsplan. Daarnaast ambiëren ze een sportvereniging te zijn die openstaat voor initiatieven uit de maatschappij. Maar we willen vooral laten zien dat we een toegankelijke club zijn voor iedereen. Daarom zijn ze in maart 2017 in samenwerking met de Esther Vergeer Foundation, gestart met het opzetten van het project Join the Club bij de vereniging. Doel van dit project is om kinderen met een lichamelijke beperking op een structurele manier te laten sporten bij een sportvereniging in de buurt.

Clinic Esther Vergeer

Op 19 april verzorgt Esther Vergeer in dit kader een clinic voor jeugd van 6 tot 18 jaar met een lichamelijke beperking. Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van TSH.