Musical ‘Zeg nooit: nooit’ in première

HAREN - De Musical ‘Zeg nooit: nooit’ gaat in première en wordt georganiseerd onder de auspiciën van de gezamenlijke PKN kerken Anloo-Zuidlaren. De uitvoering hiervan vindt plaats in de Laarkerk, in Zuidlaren. De uitvoeringen vinden plaats op vrijdagavond 31 maart en zaterdagavond 1 april en zondagmiddag 2 april.

Na de achtereenvolgende uitvoeringen van Esther, Jakob, Jozef, Mozes, Saul en Maria is het idee ontstaan om zelf, als gemeente, een musical te schrijven en uit te voeren. Bijna twee jaar is hard gewerkt: de teksten, liedjes, muziek en het décor. Het is allemaal zelf ontwikkeld en geschreven. Zowel de spelers, zangers en alle andere vrijwilligers die meewerken zijn afkomstig uit Zuidlaren en omgeving. Het geheel staat onder leiding van regisseur Wim Dijkema, dirigent Judith Lange en Kars Denkema (muzikaal arrangement).

 ‘Zeg nooit: nooit!’

De musical ‘Zeg nooit: nooit!’ gaat over het leven in een gevangenis. Een gesloten gebouw achter hoge muren, bedoeld voor mensen die in de fout zijn gegaan en gestraft worden. Gedurende de voorstelling wordt het steeds duidelijker dat niet alleen gedetineerden gevangen zitten. Ook “vrije mensen” zitten vaak opgesloten: in een drukke baan of zelf opgelegde prestaties. Vandaar de titel: ‘Zeg nooit: nooit!’ Op vaak luchtige wijze passeren tal van onderwerpen de revue. Er wordt geacteerd, gezongen en … UITGEBROKEN! De uitvoeringen vinden plaats op vrijdagavond 31 maart en zaterdagavond 1 april (20.00 uur) en zondagmiddag 2 april (15.00 uur). U kunt uw kaarten bij voorkeur bestellen via de website: www.musicalzegnooitnooit.nl. De prijzen voor een kaartje bedraagt €10,- voor volwassenen en €5,- voor de jeugd t/m 16 jaar. Als digitaal bestellen niet lukt dan kunt u de kaarten telefonisch bestellen: 050-4094525 of 06-52724130.