30 jarig jubileum BodyFitHaren

Haren -  

HAREN - BodyFitHaren viert vanaf 23 maart haar 30 jarig bestaan! Op 23 maart de verjaardag zelf en vanaf 25 maart tot en met 1 april een jubileumweek, waarbij zij de hele week open huis hebben, gratis PersonalTraining, gratis trainen en leuke lezingen. Op 1 april het afsluitfeest/EventDay met diverse clinics, demonstraties, Panna KnockOut.
Voor de kinderenis er onder andere een stormbaan waar ze de snelste tijd neer kunnen zetten. Zo kunt u kennismaken met één van de eerste en leukste sportscholen in Groningen en Haren en kunt u tevens een steentje bij dragen in de vorm van een donatie voor ons goede doel; Favela-Street.
Favela-Street
Dit goede doel helpt jongeren uit sloppenwijken over de hele wereld vooruit, met de kracht van straatvoetbal. In Brazilië en Haïti onder andere. En daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken. Wil jij met je (vrienden)club een steentje bijdragen én je trukendoos aanvullen? Reserveer een workshop van straatvoetbalkoningin Rocky dan bezorgen we jullie een onvergetelijke middag op 1 april. De opbrengsten zullen volledig gedoneerd worden aan Favela-Street. Op onze EventDay op zaterdag 1 april zullen meerdere evenementen, clinics, demonstratie, etc. worden georganiseerd waarmee BodyFitHarengeld op wi halen voor Favela-Street. Kom dus langs en doe mee en/of doneer!
Wie is Rocky Hehakaija? Roxanne Hehakaija is dé straatvoetbalster van Nederland en medeoprichter van Favela-Street. Als enige vrouw van de Street Legends,het beste straatvoetbalteam ter wereld, heeft ze op hoog niveau internationale demonstraties en clinics gegeven. Ook op het veld had ze succes: ze schopte het tot het Nederlands elftal. Ze had hier een veelbelovende voetbalcarrière kunnen hebben, maar een blessure gooide helaas roet in het eten. Nu gebruikt zij haar skills en bekendheid voor een hoger doel. BodyFitHaren BodyFitHaren kentRocky persoonlijk waardoor zij een bezoek kan en wil inplannen op onze EventDay op 1 april. Vrij uniek aangezien zij meestal in het buitenland is. Eind februari terug uit Zuid Amerika en begin maart gelijk door naar een vluchtelingenkamp in Lesbos. Als zij in Nederland is, heeft zij het druk met diverse grote evenementen, vaak in combinatie met de televisie. Zo was zij te zien als jurylid bij The Freestyle Games op NPO1, maar bijvoorbeeld ook bij RTL Late Night. Daarom zij wij trots haar te mogen ontvangen in Haren op Sportpark de Koepel. BodyFitHaren hooptgenoeg geld in te kunnen zamelen en kunnen alle hulp gebruiken. Wat kunt u doen? Vorm teams die de strijd aangaan met Rocky of zet de snelste tijd neer op onze stormbaan! Maar er is nog veel meer te doen. Helemaal leuk voor kinderen. Graag tot zaterdag 1 april vanaf 10.00 uur. Checkde promofilm opfacebook.com/bodyfitharen.fitnessclub/