Bewust Leven Festival in Noordlaarderbos

NOORDLAREN -   Trainer en psycholoog Wendy van Mieghem verzorgt zaterdag 1 april van 10 tot 17 uur het Bewust Leven Festival in Paviljoen Eszicht in het Noordlaarderbos. Het festival laat je op een ontspannen manier ervaren hoe bewust leven voor jou is.

Na een inspirerende lezing word je in de watten gelegd tijdens individuele sessies. Voetmassage, pulsing, healing: het is allemaal mogelijk. Je ontspant in de diepte en komt tot rust. Een belangrijk eerste stap naar bewustwording, balans en groei.

Zorg en aandacht

Het festival nodigt je uit om zorg en aandacht te besteden aan hoe het met je is en wat je nu nodigt hebt. Het is een feestje op zich, waar ruimte is voor bijzondere ontmoetingen met een lach en een traan. Wendy van Mieghem en haar team van collega’s en (oud)studenten staan voor je klaar. Deelname aan het festival kost 125 euro per persoon. Dit is inclusief verantwoorde lunch, koffie/thee en lekkers. Je gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. Geef je op via info@wendyvanmieghem.nl Meer informatie over het Bewust Leven Festival is te vinden op de website bewustleven.eu