Harense scholieren doen auditie

GRONINGEN - Harense scholieren deden zaterdag 4 maart auditie in Groningen voor een film  ‘De laatste reis’, in theater de Steeg in Groningen. Een van de kinderen is Sarah-Marie Weston uit Haren.

Na vorig jaar mee gedaan te hebben aan de buitenluchtvoorstelling Zwembadverhalen in Haren (daar speelde ze de rol van Yvonne, zie zwembadverhalen.nl) heeft Sarah-Marie de smaak te pakken gekregen en is acteren echt haar ding geworden. Ze doet sindsdien mee met toneel in 't  Clockhuys-CKC in Haren. Er waren 15 kinderen die auditie kwamen doen voor een rol in de film. Ze werd ontvangen door Kelly Roeze, die hand en spandiensten bij deze productie doet. Productieleider Karin Noeken en filmmaker en choreograaf Davey Bakker leidden de auditie.

‘De laatste reis’

De film ‘De laatste reis’ is gebaseerd op een toneelstuk dat theater de Steeg al enkele jaren uitvoert (Issy en Sophius). Het gaat over twee gewone kinderen uit Winsum en hoe zij door de oorlog beïnvloed worden. De planning is dat de film in mei 2018 zal worden getoond. Volgende week horen Sarah-Marie en de andere kinderen of ze een rol hebben in de film, Sarah-Marie vond het in ieder geval al geweldig om mee te doen met de auditie!