Funcooking heropent haar deuren

HAREN - Dagbesteding Haren en Coöperatie HarenWerkt! zijn altijd in beweging. Altijd op zoek naar verbetering. En zij hebben weer een mijlpaal bereikt, de heropening van lunchroom Fun Cooking. Op vrijdag 31 maart om 12.00 uur start de officiële feestelijke opening. Aansluitend een rondleiding en uitleg over de werkzaamheden onder het genot van een hapje en een drankje. 

Funcooking is begonnen met het ombouwen van de Tinq shop om de dagelijkse stroom van 1500 leerlingen van het nieuwe Zernike aan te kunnen.
Via het doelgroepenregister is er 1 medewerker in dienst gekomen van de Coöperatie Haren Werkt! Hij runt zijn eigen autopoetsplaats, de opzet en inrichting zijn mogelijk gemaakt door de coöperatie. De keuken achter de Tinq is helemaal ingericht op het maken van broodjes en snacks en er staan grote weckketels om voedsel te verwerken.

TweetjeMee

De nieuwe keuken binnen de woonvorm word gedeeld door Wonen en TweetjeMee (afhaalmaaltijden). Wekelijks worden hier zo rond de 100 maaltijden gemaakt.

Dagbesteding Haren

Met haar bijzondere en unieke manier van samenwerking creëert Dagbesteding Haren veel mogelijkheden binnen de dagbesteding. Dagbesteding Haren bestaat uit veel kleine bedrijfjes die samenwerken als een team. Dit team bestaat uit een combinatie van bijvoorbeeld een ondernemer, stagiaires van speciaal onderwijs, praktijkschool of opleiding, iemand uit het doelgroepenregister en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dagbesteding Haren werk vanuit het principe dat degenen met de ervaring zoveel mogelijk kennis overbrengen aan de rest van het team. Het team is samen verantwoordelijk voor het eindproduct.

Verhuizing lunchroom

Door de verhuizing van de lunchroom heeft Funcooking een prachtige ruimte tot haar beschikking gekregen voor de nieuwe basisgroep.
Zij zijn een zo flexibel mogelijke vorm van werk, begeleiding en ondersteuning aan het opzetten.

Feestelijke opening

Bent u al nieuwsgierig? Op beide locaties (Kromme Elleboog 5 en Kerklaan 37 te Haren) staat op 31 maart tussen 12.00 en 16.00 uur iedereen klaar met een hapje, drankje of aardigheidje. Alle medewerkers staan te popelen om u van alles over hun werk te vertellen.