Reünie Professor Bladergroenschool Paterswolde

PATERSWOLDE - Een groep enthousiaste oud-leerlingen, oud-leerkrachten en (oud-)stafleden onderzoekt of het mogelijk is om in het jaar 2017 een reünie van de voormalige  Bladergroenschool aan de Bähler Boermalaan in Paterswolde te organiseren.

De Professor Wilhelmina Bladergroenschool heeft van de start in 1964 tot 1999 een belangrijke plaats gehad in het onderwijsgebeuren van zowel het dorp Eelde-Paterswolde als van de drie noordelijke provincies. Dit jaar is het 17 jaar geleden dat de school is verhuisd naar Groningen.

Aanmelden

De groep heeft helaas geen beschikking over de namen, adressen, e-mailadressen en wil hierbij een oproep doen aan alle oud-leerlingen om zich voor de reünie aan te melden. Dit kan via het e-mailadres: bladergroenreunie@gmail.com en/of via het het mobiele nummer van J. Hoving (06-29543655). Oud-leerkrachten en oud-stafleden worden in een later stadium aangeschreven. Bij een voldoende aantal aanmeldingen wordt er gestart met de tweede fase van de organisatie van de reünie. Alle deelnemers krijgen hier dan persoonlijk bericht over!