Eigentijdse muziekvoorstelling Updiggin’

Haren - HAREN - Anne van Slageren uit Haren staat op donderdagavond 9 februari als Solace I Guess in Vera in Groningen met de muziekvoorstelling Updiggin’.

De voorstelling is een combinatie van een popconcert met video-verteltheater en is in première gegaan op Noorderzon 2016. Gemaakt onder regie van Javier López Piñón met medewerking van onder ander Minerva, Martin Lambeek, Marista Records en Frans Hagenaars. Het gaat over de impact van een moord op een blanke vrouw in Afrika. Waar gebeurd en vertaald naar de actualiteit: wat gebeurt er als je een vreemdeling beoordeelt zonder diens verhaal te kennen.
Zie hier de teaser: https://youtu.be/04cK8b37t2Q en de bijbehorende nieuwe videoclip: https://youtu.be/HFiklE1L7p0

Tickets

Tickets (5 euro) zijn te krijgen aan de deur of te reserveren via: http://www.vera-groningen.nl/agenda/mainstage/solace-i-guess-updiggin

Tournee

Na Vera staan ze op 12 maart in Theater aan het Spui in Den Haag en in mei, juni en juli doen ze optredens in provincie Drenthe en Friesland. Daarbij nodigen ze weer, net als in de provincie Groningen, amateurs van verschillende kunstdisciplines, leeftijden en afkomst uit om onder leiding van een regisseur op basis van tegenstellingen een eigen lokaal programma te maken die ze los en voorafgaand aan onze voorstelling in ons decor spelen.

Informatie