Hoe word ik zeemeermin?

HAREN - De eerste cursus Zeemeerminzwemmen in zwembad Scharlakenhof in Haren is afgelopen 22 januari gestart.  De kinderen waren trots op hun zeemeermindiploma. “Word Zeemeermin” geeft deze leuke cursussen.

In de twee uur durende cursus leert de deelneemster of deelnemer alle onderdelen van het zeemeermin zijn, waaronder:
  • het zwemmen op buik, rug en zij
  • een volledige draai om de lengte-as
  • een volledige draai om de breedte-as
  • onder water zwemmen en duiken naar de bodem
  • op buik en rug drijven voor tenminste 10 tellen
  • het snel uittrekken van de mermaid tail en monofin.

Zeemeermindiploma

Een cursus duurt 2 uur en kost 50 euro. Dit is inclusief het gebruik van een FinFun Mermaid Tail en een Zeemeermindiploma. Voor deelname is een zwemdiploma B vereist. Tijdens de cursus verfijnt de deelneemster haar onder-water-techniek (zowel adem- als zwemtechnieken), leert veilig gebruik te maken van de FinFun Mermaid Tail en vergroot natuurlijk zijn of haar zwemplezier! Ook jongens zijn van harte welkom bij 'Word Zeemeermin'. Aan het eind van de cursus neemt de docent een proeve af bij de zeemeerminnen en wordt het Zeemeermindiploma uitgereikt.

Data en tijden

Zondag 12 februari 2017 van 13:00 tot 15:00 Zondag 12 februari 2017 van 15:30 tot 17:30 Zondag 12 februari 2017 van 18:00 tot 20:00 De cursus wordt daarna elke maand gehouden.

Ouder & Kind Zeemeermincursus

In maart wordt er gestart met een Ouder & Kind Zeemeermincursus. Een ouder kan dan samen met zijn/haar kind deelnemen aan de cursus (je mag ook je tante/oom, nicht/neef, oma, buurvrouw/buurman meenemen). Het is een leuke activiteit om samen te doen! Meer informatie op www.wordzeemeermin.nl of Facebook: www.facebook.com/wordzeemeermin