Informatiemiddag bij Zelfoogsttuin Het Proefveld

HAREN - Gijs Nauta nodigt ik u graag uit op de kennismakingsbijeenkomst van zondag 22 januari om 14.00 in de open kas in de Biotoop. Onder het genot van vers gemaakte biologische tomaten of pompoensoep en koffie of thee vertelt hij u graag meer over de principes van zelfoogsttuin Het Proefveld. De zelfoogsttuin van Haren is op zoek naar nieuwe leden.

Gijs Nauta: "Op de zelfoogsttuin kunt u zelf uw biologische groenten afsnijden en thuis bereiden. De tuin bevind zich op het zuiderveld van de Biotoop aan Kerklaan 30 in Haren."
Vernieuwde website
Zelfoogsttuin Het Proefveld heeft een nieuwe website, met recent nieuws, nieuwe foto's en up to date informatie. Zie: www.zelfoogsttuin.nl
Routebeschrijving
Bij de entree, de hoofdingang van de Biotoop op Kerklaan 30 de bordjes Open Kas volgen. De Open Kas bevind zich op het zuiderveld. Bij de entree links aanhouden, parallel aan de Kerklaan en de grijze gebouwen aan de rechterhand voorbij lopen/fietsen. Na 80 meter kom je bij een bocht, die neem je mee naar rechts, daarna de eerste afslag links. Dan loop je naast de glazen kas en kom je bij de Open Kas uit. Er is geen parkeer ruimte voor auto's. De auto kan je parkeren tegenover de Biotoop aan de Kerklaan, bij de hockeyvelden, dat staat aangegeven. Er is wel plaats voor fietsen bij de Biotoop. Vergeet u niet iets warms aan te trekken want het kan koud worden. En misschien schoenen/laarzen die vies mogen worden, voor als je het veld op wilt lopen.
Je kan Gijs laten weten dat je komt via: info@zelfoogsttuin.nl