Celloconcert met snert en winterse wandeling

VRIES - Op zondag 5 februari vindt een warme winterse primeur plaats in en om de Bonifatiuskerk in Vries. Er wordt in de Kamermuziekreeks van het NNO een concert gegeven door een cellokwartet van het NNO. U kunt uw winterse uitje echter al eerder beginnen met een wandeling door de mooie omgeving van Vries, waarna u zich bij terugkomst kunt opwarmen aan een kom huisgemaakte snert.

NNO

Het concert zal worden verzorgd door drie graag gehoorde en geziene cellisten van het NNO, die voor deze gelegenheid samenspelen met Fred Pot, gepensioneerd solocellist van het Koninklijk Concertgebouworkest. Het programma is gevarieerd wat betreft muzikale periode en stijl: u zult werken horen van onder anderen Telemann, Bach, Gershwin en de hedendaagse componist Arvo Pärt, die bekend staat om zijn prachtige sacrale en serene muziek. Start 15:00 uur.

Winterse wandeling

U kunt u van een plek verzekeren door te reserveren. Dit kan via site www.kerkconcertenvries.nl of telefonisch: Deelname aan de winterse wandeling vooraf is bij de concertprijs inbegrepen, maar uiteraard niet verplicht. Ook als u niet meewandelt staan er in de pauze weer koffie, thee en een huisgemaakte lekkernij klaar. Graag wandelen, eten en luisteren we samen met u op zondag 5 februari! Start: 13:30 uur. Organisatie: Stichting Kerkconcerten Vries. Entreekaarten: à €15,00 zijn verkrijgbaar in de kerk vóór aanvang van het concert. Koffie/thee en huisgemaakte lekkernij in de pauze inbegrepen. Reserveringen: via www.kerkconcertenvries.nl of telefonisch: 0592-868 146.