Fit, sterk en gezond het nieuwe jaar in!

HAREN - Team fit20 Haren heeft aan het begon van dit nieuwe jaar een paar vragen aan u. Hoe fit en sterk voelt u zich op de schaal van 0-10? En hoe fit zou u willen zijn? En vindt u dat u daar voldoende voor doet? Als u wilt kan team fit20 u helpen sterker en fitter te worden.

Snel en blijvend fit in 20 minuten per week

Fit20 is een innovatieve en unieke trainingsmethode waar u maar 1 keer in de week hoeft te trainen, én maar 20 minuten lang. U hoeft zich niet om te kleden en wordt elke keer op afspraak persoonlijk begeleid, de hele training! Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar het kan écht! Fit20 is een groeiende organisatie met meer dan 80 vestigingen in Nederland en buitenland en al 8 jaar actief. De High Intensity Personal Trainingsmethode (HITP) draagt bij aan verbeteren en onderhouden van kwaliteit van leven. In 20 minuten traint u uw volledige krachtvermogen waardoor u sterker, gezonder en fitter wordt. Het resultaat is duurzaam meer energie en uithoudingsvermogen. Denk aan het langer in de tuin kunnen werken, kleinkinderen weer kunnen optillen, minder fysieke klachten, groter uithoudingsvermogen bij diverse sporten, enzovoort.

 Vermindering spierkracht

Intensieve krachttraining is van groot belang om sterk oud te worden en heeft een gunstige invloed op de fysiologische gezondheid. De spierkracht neemt namelijk af vanaf ongeveer je 25e levensjaar. De fit20-training is daarom uitermate geschikt voor senioren, mensen die weinig tijd hebben, amateursporters of voor hen die sporten niet leuk vinden. Fit20 begeleidt ook veel mensen die na een revalidatie- of fysio-traject moeten blijven bewegen. Ook wordt fit20 ingezet als primaire arbeidsvoorwaarde, bij re-integratie of als bedrijfsfitness! Fit20 biedt een persoonlijke sfeer waar u prettig kunt trainen, zonder muziek en spiegels. Één intensieve training van slechts één keer per week is al voldoende om resultaat te boeken. Nieuwsgierig? Als u zich voor 16 februari inschrijft krijgt u 3 GRATIS TRAININGEN. Mail voor een GRATIS kennismakingstraining: haren@fit20.nl. Of bel met: 06-5530 0887. Meer informatie: www.fit20haren.nl.