Doe mee met de Afslankchallenge

HAREN - Staat ‘afvallen’ ook bij u bovenaan het lijstje met goede voornemens en ziet ook u ‘gezondheid’ als grootste drijfveer om het deze keer wel vol te houden…?

Meldt u zich dan nú aan voor de PowerSlim 30 dagen Afslankchallenge en krijg dertig dagen lang intensieve coaching, voedingsadviezen, tips en recepten waarbij u een vliegende start maakt met gezonder leven en gewicht verliezen met als doel u slanker, fitter, gezonder en gelukkiger te voelen.

De PowerSlim 30 dagen Afslankchallenge start landelijk officieel op 16 januari en loopt tot en met 14 februari, maar desgewenst kunt u al meteen starten met het PowerSlim afslankprogramma. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Aurelia Balance in Haren (ps@aurelia.nu) of bij DaySpa Aurelia in Zuidlaren (dayspa@aurelia.nu).

Voedingsdeskundige Anita van Veldhuyzen en gewichtsconsulent Joost Hendrickx werken al ruim vijf jaar met het PowerSlim afslankprogramma, waarvan vier jaar vanuit de praktijk voor voeding en gewichtsbeheersing van DaySpa Aurelia in Zuidlaren. In mei 2016 opende Joost Hendrickx zijn PowerSlim Afslank Center in Haren, waar hij vooral mensen met overgewicht en obesitas begeleidt uit Noordlaren, Glimmen, Onnen, Haren en Groningen-Zuid.

“Als je meedoet aan de PowerSlim 30 dagen Afslankchallenge kom je wekelijks bij ons op consult”, vertelt Joost Hendrickx, gewichtsconsulent en eigenaar van het PowerSlim Afslank Center Haren aan de Oosterweg 127. “Daarnaast krijg je iedere dag van ons een nieuwsbrief met voedingsadviezen, tips en recepten. Via Facebook kun je desgewenst met andere deelnemers ervaringen delen en elkaar motiveren. De challenge krijgt landelijk ondersteuning op verschillende televisiezenders en uiteraard ook via de website van PowerSlim.”

Als je uiteindelijk meer dan 10 kilo bent afgeslankt en je je succesverhaal op onze website wilt delen, krijg je op onze kosten een professionele fotoshoot aangeboden van een uur bij Stylefotostudio Ron Arends in Zuidlaren. Die kost normaal 75 euro.”

Meer informatie via Aurelia Balance aan de Oosterweg 127 in Haren, te bereiken via ps@aurelia.nu of 06-12640739 of bij DaySpa Aurelia aan de Noordhoff 1 in Zuidlaren, te bereiken via dayspa@aurelia.nu of 050-2305757.

Meer informatie is ook te vinden op http://www.aurelia.nu of www.powerslim.nl.