Excursie met Water, Veen, Landgoederen en Recreatie

HAREN - De eerste excursie met Water, Veen, Landgoederen en Recreatie vindt woensdag 28 december 2016 plaats. De startlocatie is het Postillion Hotel in Haren.  De Hondsrug UNESCO geopark -gids heet u van harte welkom en neemt u, na een kopje koffie met Groninger koek, vanuit het in het beekdal van de Drentse Aa gelegen Postillion Hotel graag mee.

De oude loop van de Drentsche Aa wordt gekruisd. vervolgens wordt er rond het Friescheveen gelopen en over de dijk langs de Meerweg weer terug. De gids vertelt over de rijke natuur en cultuurhistorie van de omgeving. Bij terugkomst staat een kopje snert met roggebrood en spek op ons te wachten.  Ook krijgt u de onlangs verschenen Fietsroute ‘ Ontdek Prehistorisch Groningen’ cadeau. Meld u aan voor deze veelzijdige en interessante wandeling.

Kosten

Deelname: € 12,49 per persoon. • Inclusief de gids • Koffie/thee met Groninger Koek • Kopje Snert met roggebrood en spek bij terugkomst van de wandeling (* vegetarisch alternatief is ook mogelijk, graag bij opgave aangeven) • Fietsroute ‘Ontdek Prehistorisch Groningen’ • Exclusief drankjes: deze zijn voor eigen rekening

Informatie

Loopafstand plm. 7 km, duur ongeveer 2 uur Denk aan stevig, waterdicht schoeisel Niet geschikt voor rollators en kinderwagens Honden kunnen helaas niet mee Parkeren: Postillion Hotel, Emmalaan 33, 9752 KS Haren TIP: neem een verrekijker en fototoestel mee. Aanmelden via: chantal.kerstiens@postillionhotels.com of via de receptie van het hotel 050-534 7041. De excursie gaat door bij minimaal 5 deelnemers en maximaal 15 deelnemers.

Data

Deze excursie vindt ook plaats op zondag 8 januari, zondag 29 januari, woensdag 22 februari en Zondag 26 februari 2017. Aanvangstijd voor de wandelingen is 13.30 uur.