Brainstormavond Beachweek Haren 2017

HAREN - Hierbij wordt u van harte uitgenodigd voor een brainstormavond in het sportcentrum Scharlakenhof op donderdagavond 26 januari 2017. De informatieavond zal onder leiding staan van de sportcoach Bas Veldman en studenten Sportmanagement van het Instituut voor Sportstudies.

U zult zich vast nog herinneren dat we in mei van het afgelopen jaar een grote “zandbak” hebben aangelegd op het Raadhuisplein.In samenwerking met Huis voor de Sport Groningen, in de persoon van onze sportcoach Bas Veldman werden er gedurende een week allerlei (sport)activiteiten georganiseerd tijdens deze “Beachweek Haren”. Veel basisscholen kwamen onder leiding van de vakleerkracht hun gymlessen volgen en veel sportverenigingen maakten van de gelegenheid gebruik om te kunnen trainen op het zand. Onder andere teams van volleybalvereniging Stentor, v.v.Gorecht, v.v.Haren en v.v.Glimmen hadden er die week hun trainingen. Er kwamen veel positieve reacties binnen. Veel personen hadden de Beachweek graag willen uitbreiden met nog een week.

Input

Wij spelen nu met de gedachte om dit evenement in 2017 weer te gaan organiseren. In de organisatie van de Beachweek Haren 2017 nemen we graag de input van belanghebbende partijen mee. Hoe we de Beachweek Haren gaan organiseren bespreken we graag samen. Als betrokken partij/vereniging kunt u daarbij uw eigen inbreng hebben en zullen we gezamenlijk gaan kijken wat mogelijk is.

Aanmelden

Aanvang informatieavond 26 januari 2017: 19.30 uur. Laat even weten dat u komt door dit te melden bij dhr. J.E. Fokkens van de gemeente Haren: j.e.fokkens@haren.nl