Top DJ uit Ibiza naar Haren bij Ecstatic Dance

HAREN - Ecstatic Dance met dj Kareem Raïhani vindt donderdag 22 december plaats in de Biotoop in Haren.

Ecstatic Dance

Ecstatic Dance is een unieke ervaring. Samen creëren we een verbonden sfeer waar iedereen zich veilig voelt om vrij te dansen, tot zichzelf te komen, plezier te hebben, kwetsbaar te zijn, te ontdekken en grenzen te verleggen in dans. Omdat Ecstatic Dance doordeweeks op een vroeg tijdstip plaatsvindt, kun je de volgende ochtend weer fris aan je dag beginnen. Op de dansvloer wordt niet gepraat zodat je je compleet verbonden voelt met je lichaam. Het is een dansreis waarin alle muziekgenres voorbij kunnen komen. Ecstatic Dance begint met een openingsceremonie om 19.30 uur. Daarin worden de richtlijnen uitgelegd en verbinden we ons met ons lichaam. De opening is onderdeel van de Ecstatic Dance ervaring dus het is prettig als je zorgt dat je bij deze ceremonie aanwezig kunt zijn. We sluiten de avond ook samen af.

De Ecstatic Dance richtlijnen zijn

- Niet praten op de dansvloer. De gehele ruimte is stilte zone. Mocht je echt woorden willen gebruiken, kan dat in de hal. - Geen schoenen in de zaal, geen drank, drugs, sterke geurtjes, mobieltjes of opnameapparatuur. - Respecteer ieders ruimte. Voel aan of contact gewenst is (maak oogcontact). Respecteer elke nee. - Handen in Namasté gebaar voor het hart betekent: ik zie je, dank je voor de dans, ik ga alleen verder’. Het is erg belangrijk om deze richtlijnen te respecteren, voor ieders ultieme ervaring.

Aanvang

19.00 uur Zaal open 19.30 uur Openingsceremonie met Mirjam Martens (Amsterdam) 20.00 uur Ecstatic Dance met DJ Kareem Raïhani (Ibiza) 22.00 uur Sluitingsceremonie Entree 15 euro inclusief onbeperkt Yogi Tea en gevitaliseerd water. Tickets zijn te koop aan de deur of via Orongo: http://www.orongo.nl/22-12-2016-ecstatic-dance-haren-gr.html Ecstatic Dance vindt over de hele wereld plaats: Hawaii, San Francisco, Berlin, New York, Seattle, London, Amsterdam, Barcelona... Voor meer informatie: http://ecstaticdance.org/ Voor vragen en meer informatie: dance@earth-matters.nl

Harener Weekblad