Eerste ronde nationale doven veldvoetbalcompetitie mannen

HAREN - Op zondag 20 november jongstleden konden wegens stormachtige omstandigheden de twee voor die dag geplande wedstrijden in de eerste ronde van de nationale doven veldvoetbalcompetitie mannen bij vv Haren niet worden gespeeld. Deze wedstrijden staan opnieuw vastgesteld voor zondag 18 december 2016. Opnieuw is vv Haren de gastheer en Sportpark de Koepel in Haren het strijdtoneel.

Wedstrijden

Om 14.00 uur wordt gespeeld:
OLDI Rotterdam - ADSV (Amsterdam)
Om 15.00 uur wordt gespeeld:
GDVV Martinistad Groningen - ZBSD Breda (later tijdstip ivm het uitspelen van een gestaakte wedstrijd van vv Haren-1)
De wedstrijdduur is gewoon 2 x 45 minuten en er wordt ook normaal 11-tegen-11 gespeeld.
VV Haren stelt niet alleen hun accommodatie, maar ook twee scheidsrechters en een EHBO-er, alsmede de opbrengst van hun verloting en de inkomsten van de verkoop van het programmaboekje met betrekking tot de wedstrijd van hun eerste elftal ter beschikking aan de KNDSB afd. Voetbal.

Dovencompetitie

Afgelopen seizoen is, na een aantal jaren dat de dovencompetitie stil heeft gelegen, een herstart gemaakt in de vorm van 7-tegen-7, waarbij GDVV Martinistad uit Groningen zich de sterkste toonde. Vanaf dit seizoen wordt het 11-tegen-11 weer opgepakt. In totaal zullen drie rondes gespeeld worden, de tweede in maart in Hoevelaken, de derde in mei in Etten-Leur. Als afsluiting van het seizoen zal een eendaags bekertoernooi met dezelfde vier deelnemers georganiseerd worden in de regio Rotterdam, om daar te komen tot de bekerwinnaar over dit seizoen.

Martin Mojet

Dove voetballer Martin Mojet (23) is lid van vv Haren en speelt wekelijks zijn wedstrijden in het 1ste elftal. Martin speelt in de dovencompetitie voor GDVV Martinistad, en heeft er al enkele interlands opzitten in het Nederlands Doven elftal.