Kettlebell trainen in Haren

HAREN - Elke zondagmorgen kunt u een groepje - in wisselende samenstelling, mannen, vrouwen, jong en oud - zien trainen met de kettlebell aan de Oude Brinkweg in Haren.

Sinds mei dit jaar is K4Groningen verhuisd van Groningen naar Haren: K4Haren.
Wat is het idee achter kettlebell training?
Kracht is de basis van al onze menselijke bewegingen. Kettlebell training zorgt voor kracht, op een hele mooie en natuurlijke manier. Het zijn vloeiende bewegingen die je tot op hoge leeftijd kunt doen. Maar eerst moet je de techniek leren. K4Haren staat stevig op de schouders van de Trojan Workout waar de nadruk wordt gelegd op het goed, technisch goed, uitvoeren van de oefeningen.
We leggen de cursisten dit in 5 lessen van een half uur uit. Na de basiscursus kun je zelf thuis - buiten, op vakantie - waar je maar wil, trainen.
K4Haren - https://www.facebook.com/K4groningen-339789409558960/ - heeft intussen introductie trainingen gegeven bij Cambridge - afvallen in Hoogezand - Shido Roden, Sjok, Bao Trieu, de Torion welzijns-, en vrijwilligersmarkt in Haren en bij Waterbedrijf Groningen; los van de individuele klanten.
Hoe uniek deze trainingen zijn kunt u zien aan de hand van het volgende linkje: http://trojanworkout.nl/instructeurs
De trainers
Nico Veenstra, hoofdtrainer, kettlebell instructeur uit Haren en Pieter Stichter, fysiotherapeut, arts ouderengeneeskunde, hij verzorgt de functionele trainingen en trainingen voor de jeugd. Alles op maat en op afspraak volgens de principe van Trojan workout: we trainen voor succes, niet voor falen.
Voor meer informatie zie de website www.k4groningen.nl
Intresse? Mail naar k4Haren@gmail.com