Kerstconcert Bartholomeuskerk Noordlaren

NOORDLAREN - De Culturele Commissie Noordlaren presenteert een sfeervol kerstconcert op zondagmiddag 18 december plaats in de Bartholomeuskerk in Noordlaren. Het a capella koor Kleinoot treedt voor u op met het programma Vreemde Vrede.

Geconfronteerd met hoe het nu in de wereld toegaat, zullen velen zich afvragen hoe wij ooit de vooral met Kerstmis zo vurig verlangde vrede zullen bereiken. Daar doelt de titel van dit kerstprogramma op. Toch wil dit programma vooral de kerstsfeer van blijdschap en hoop oproepen. Het programma begint om 15.30 uur en omvat naast Nederlandse en wereldse kerstliedjes, winterliederen en christmas carols ook korte verhalen uit verschillende geloven, een intermezzo met viool en piano en natuurlijk een aantal meezingers!

Kleinoot

Kleinoot is een gemengd koor met 23 leden uit Zuidlaren en omstreken. Dit koor zingt niet alleen prachtig, maar zorgt in de pauze ook voor iets lekkers. Komt dus allen tezamen en geniet van een sfeervol kerstconcert met zang, lichtjes en een hapje en drankje voor alle leeftijden in onze prachtige Bartholomeuskerk. Hebt u zelf ook zin om te zingen in een koor, Kleinoot is op zoek naar een sopraan en bassen, een beetje zangervaring is gewenst.  U bent van harte welkom om een paar keer te komen luisteren of meezingen tijdens de repetitie op donderdagavond van 20.00-22.00 uur in De Ludinge, Ludinge 4 in Zuidlaren. Informatie en contact: www.kleinoot.nl, tel: 050-4090341. De entreeprijs bedraagt € 12,50 inclusief een hapje en een drankje. Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,--. Reserveren is aanbevolen: cultuur-noordlaren@hotmail.com of telefonisch bij Jan Luis 050-4094657.