Het was gezellig druk in de werkkamer van de Sint

HAREN - Sinterklaas en zijn pieten waren afgelopen zaterdag 26 november druk bezig met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest op 5 december. De kinderen uit de gemeente Haren waren uitgenodigd om eens een kijkje te nemen in de tijdelijke werkkamer van de Sint in de Dorpskerk in Haren èn om de Sint en de pieten een handje te helpen met alle voorbereidingen voor pakjesavond.

Er werd veel geknutseld, geverfd, gedanst en gezongen. Ook was ook volop tijd om Sinterklaas een handje te geven en met hem op de foto te gaan en vertelde hij als iets over sommige kinderen uit zijn grote boek! Veel kinderen kwamen ook hun kleurplaat inleveren.
De Sint en zijn pieten hebben het gezellig druk. Vrijdag 25 november waren de pieten op de vrijdagmarkt in Haren te vinden bij het Sinterklaas Strooizakkenspel. Zaterdag was de Sint onder andere ook in Onnen en Glimmen en 's avonds was hij met zijn hele gevolg bij de fakkeltocht en in buurthuis De Mellenshorst in Oosterhaar. En er staan de komende tijd nog veel op zijn programma. Zoals de bezoeken aan de kinderopvangcentra en alle basisscholen èn het bezoek aan de winnaar van de kleurplatenwedstrijd.