Laatste werken Jentsje Popma in Galerie Appelbergen

ONNEN - Galerie Appelbergen in Onnen toont de laatste werken van de 95 jarige Friese schilder Jentsje Popma. Van zondag 20 november tm 26 februari 2017 exposeert de landschapschilder Jentsje Popma met een bijzonder oevre.

Popma heeft zijn opleiding gedaan aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam. Daarnaast gaf hij les aan de Academie Minerva in Groningen. Veelal maakte hij zijn schilderijen “en plein air”, omdat naar zijn gevoel de ervaring van het landschap dan het meest intensief was. Een van zijn drijfveren om te schilderen was niet alleen de schoonheid, maar hij constateerde ook de achteruitgang van het landschap. 
 

Een bijzonder jaar

2017 is een bijzonder jaar voor Galerie Appelbergen. Zij vieren hun vijfjarige jubileum èn Van der Woude Art Consultancy bestaat 20 jaar! Dit wordt gevierd door elke maand in 2017 een kunstwerk aan te bieden met 20 % korting. Voor Kerst en Sinterklaas kunt u een keuze kunnen maken uit diverse kleine kunstcadeaus zoals schilderijen, keramische- en  glasobjecten. U bent van harte welkom op de zondagen van 13:00 uur tot 17:00 uur en op afspraak. Voor meer informatie: tel. 0655740700 of vdwoudeart@hotmail.com.
 
Galerie Appelbergen, Zuidveld 31 in Onnen