Een kijkje in de werkkamer van Sinterlaas

HAREN - Op zaterdag 26 november nodigt Sinterklaas alle kinderen uit om eens een kijkje te nemen in zijn tijdelijke werkkamer in de Dorpskerk in Haren.

Op deze dag kunnen de kinderen sinterklaas & de pieten helpen met alle voorbereidingen voor pakjesavond. Er kan geknutseld, geverfd, gedanst en gezongen worden. Ook is er volop tijd om Sinterklaas een handje te geven! En misschien vertelt hij wel iets over jou uit zijn grote boek!
Van 11.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom, er is vrije inloop.  Tussen 12.00 en 12.30 uur zal Sinterklaas even pauze nemen. De werkkamer is wel gewoon open en ook de pieten hebben volop tijd om met de kinderen te knutselen en de dansen. Kleurwedstrijd Voor de Intocht van Haren zijn speciaal kleurplaten ontworpen en daaraan is een kleurwedstrijd verbonden! De kleurplaten worden op 19 november aan het eind van de intocht (bij het podium) uitgedeeld en dienen op 26 november voor 14.00 uur ingeleverd te worden in de werkkamer van de Sint. Geen kleurplaat gekregen? Download een kleurplaat en print hem uit.Meer informatie: http://intochtharen.nl/open-huis-in-de-werkkamer-van-sinterklaas
 

Harener Weekblad