Intocht Sinterklaas in Haren

Haren - HAREN - Zaterdag 19 november komt Sinterklaas met zijn omvangrijke gevolg aan in Haren. Om 13.30 uur stapt hij uit zijn voertuig op de rotonde Rijksstraatweg/Emmalaan en zal te voet door het centrum gaan om zoveel mogelijk kinderen te ontmoeten.

Sint neemt een enorme groep Pieten mee, maar ook nog een Pietenorkest. Kinderen van basisscholen treden op langs de route. Rond 14.30 uur arriveert de Sint op het Raadhuisplein waar hij kort op het podium aanwezig zal zijn. Ook burgemeester Pieter van Veen zal de Sint welkom heten. Alle kinderen op het plein krijgen een cadeautje en een kleurplaat. Doventolk aanwezig Dove kinderen en hun ouders komen ook graag naar de intocht in Haren, omdat er een doventolk aanwezig is. Een ...Zwarte Piet die in gebaren vertelt wat er wordt gezegd. Foto's van Social Media Piet & Pers Piet Tijdens de intocht zal Social Media Piet - te herkennen aan een blauwe Twittervogel op haar rug & een telefoon in haar hand - foto's maken. Deze foto's worden getwitterd en worden z.s.m. na de intocht online gezet. Dit geldt ook voor de foto's die Pers Piet maakt. Zij is te herkennen aan het "PERS" bordje op haar rug. Live meekijken? Ook zal dit jaar de intocht weer (deels) live gestreamed worden zodat ook de kinderen, die er niet bij kunnen zijn, het grote feest mee kunnen beleven. Niet in de gelegenheid om bij de intocht aanwezig te zijn? Kijk live mee op Facebook. Social Media Piet zal regelmatig een live video maken. Magic Move
De pieten hebben de Magic Move, doen jullie met ze mee? Oefen de move goed, want hij kan zaterdag nog wel eens goed van pas komen tijdens de intocht. Op de Faceboekpagina kan je het filmje van de Magic Move bekijken. Of volg via @intochtharen op Twitter en Instagram.
Kijk voor meer informatie op : www.intochtharen.nl