Jongerenraad Haren zoekt versterking

Haren - HAREN - De Jongerenraad Haren is een enthousiaste groep jongeren die in actie komen om de gemeente aantrekkelijk te maken en te houden voor jongeren. Daarnaast willen ze jongeren een plek geven om hun ideeën en plannen te ontwikkelen en zorgen dat ze gehoord worden. Op dit moment zijn er een aantal vacatures binnen de jongerenraad. Ben jij tussen de 15 en de 25 jaar, woon je in de gemeente Haren en wil jij je graag inzetten voor jongeren? Laat je dan horen!

HAREN - De Jongerenraad Haren is een enthousiaste groep jongeren die in actie komen om de gemeente aantrekkelijk te maken en te houden voor jongeren. Daarnaast willen ze jongeren een plek geven om hun ideeën en plannen te ontwikkelen en zorgen dat ze gehoord worden. Op dit moment zijn er een aantal vacatures binnen de jongerenraad. Ben jij tussen de 15 en de 25 jaar, woon je in de gemeente Haren en wil jij je graag inzetten voor jongeren? Laat je dan horen!
PR MEDEWERKER De Jongerenraad Haren zoekt een creatieve PR medewerker met de volgende taken: - Wekelijks plaatsen van updates op social media, waaronder Facebook - Helpen met ontwikkelen website en deze up to date houden - Ontwikkelen promotiemateriaal - Persberichten versturen ONDERZOEKER De Jongerenraad Haren zoekt een praktische onderzoeker met de volgende taken: - Informatie verzamelen en ordenen over specifieke onderwerpen - Onderzoeken en steekproeven onder jongeren op te zetten en uit te voeren ( in samenwerking met anderen) - Stukken te schrijven ALGEMENE LEDEN Daarnaast is de Jongerenraad Haren op zoek naar jongeren die zich willen inzetten voor de Harense jeugd, geïnteresseerd zijn in de politiek en ongeveer 3 uur per week over hebben voor de Jongerenraad. De Jongerenraad Haren vindt het belangrijk dat jongeren zich binnen de Jongerenraad kunnen en mogen ontwikkelen, daarom is er vanuit het jongerenwerk persoonlijke begeleiding mogelijk bij het uitvoeren van taken. Om te solliciteren naar een lidmaatschap als jongerenraadslid is enthousiasme en inzet een vereiste. Wat levert het je op? Een leerzame plek, veel gezelligheid en een aanvulling op je Curriculum Vitae. Meer informatie is verkrijgbaar bij Abush ter Maat (voorzitter) via jongerenraadharen@outlook.com of Nynke Jellema (begeleider), 06-31379155 of n.jellema@torion.nl