Project Haren West

HAREN -  Ruim een jaar geleden is gestart met een project: activiteiten in Haren West. Uit dit project zijn een aantal initiatieven voortgekomen, waaronder een Buurtkoor en Wandelen met ouderen.

Natasja Steenbergen, sociaal werker Torion: "Het buurtkoor is een mooi voorbeeld van hoe bewoners zelf-organiserend zijn. Het koor is opgezet vanuit het projectplan, maar wordt door een client van de NOVO begeleid. Leden worden opgehaald en weer thuis gebracht. Een mooi voorbeeld van hoe je voor elkaar kunt zorgen en het elkaar naar de zin kunt maken. Zeer actueel in deze tijd. Hilde Arts, vrijwilliger van de NOVO en de Zonnehof, heeft het zover gekregen." Het koor repeteert aanstaande donderdagavond weer aan de Torenlaan. Heeft u interesse in het koor? Kom gerust kijken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NOVO aan de Torenlaan.

Haren West

Met de pilot Haren West is er een begin gemaakt met het betrekken van de buurt bij het deelnemen aan en het organiseren van activiteiten. De volgende organisaties zijn betrokken: ZINN, Westerholm, Zonnehof, Lentis, Torion en NOVO. De organisaties willen niet alleen voor de eigen populatie activiteiten organiseren, maar efficiënter samenwerken