Zelfscan bij Jumbo Haren

HAREN - Vlotter winkelen en tijdens het boodschappen doen precies bijhouden hoeveel je uitgeeft. Dit is nu mogelijk bij de Jumbo winkel aan de Kroonkampweg in Haren.

Klanten kunnen vanaf dan gebruik maken van een uniek zelfscansysteem, waarmee ze hun boodschappen zelf kunnen scannen. “Het zelfscansysteem van Jumbo bespaart tijd én het is gemakkelijk, omdat klanten tijdens het winkelen al boodschappen kunnen inpakken in een krat of tas, legt filiaalmanager Ger Pesman uit. “Bij de speciale zelfscan kassa kunnen klanten bij een caissière in een handomdraai afrekenen. Zo blijft het persoonlijk contact, dat we bij Jumbo zo belangrijk vinden, behouden. Bovendien toont de handscanner tussentijds een overzicht van het totaalbedrag van de aankopen.”

Service

Ger benadrukt dat het gebruik van de zelfscan vrijwillig is: “Wie op de traditionele manier bij de kassa wil afrekenen, kan vanzelfsprekend op die manier boodschappen blijven doen. Maar we vinden het wel leuk als klanten het zelfscansysteem een keer proberen. Onze medewerkers staan vanzelfsprekend klaar om klanten uitleg te geven over de zelfscan. Ik nodig iedereen van harte uit om te ervaren hoe eenvoudig en snel het zelfscansysteem werkt.”