POWERtalk International Haren

HAREN -  De kunst van spreken in het openbaar , het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden en het verbeteren van je Engelse spreekvaardigheid kun je leren in een ontspannen en vertrouwde omgeving bij Club Eloquent Haren. Voor wie is deze club? Voorzitter Marijke Slager vertelt.

POWERtalk International is een organisatie zonder winstbejag,  in 1938 in de Verenigde Staten van Amerika opgericht en heeft clubs in 21 landen. Er zijn twee clubs in het noorden van Nederland, club Eloquent Haren en club De Hondsrug Assen.

POWERtalk International

"Je kunt een cursus 'spreken in het openbaar' gevolgd hebben, een training in presenteren of misschien veel boeken hebben gelezen over effectieve communicatie, maar de enige manier om deze vaardigheden te verbeteren en je eigen te maken is door veel en vaak te oefenen, oftewel  'learning by doing', legt Slager uit. En dat is precies wat ze doen bij de club, ´leren door het te doen´ en altijd in het Engels. Twee keer maand heeft de club een bijeenkomst met een thema, er wordt onder andere geoefend met speechen, er is altijd een openingstalk en issues of the day. Soms wordt er een book review geoefend. Aan het eind van de avond is er altijd een evaluatie. Slager: "Hoewel ik trainer van de organisatie ben, doen we het tijdens de bijeenkomsten echt samen. Er is geen leraar. Veel ervaring en een veilig gevoel in de groep zorgen voor een fantastisch resultaat". De voorzitter Marijke Slager kwam 25 jaar geleden vanuit Rio de Janeiro naar Haren en nadat ze werd uitgenodigd voor een bijeenkomst bij club De Hondsrug  in Assen, is ze altijd actief lid van club Eloquent geweest. In verleden heeft ze mede de club in Haren opgezet. Marijke heeft veel ervaring en is nu bestuurslid Internationaal.Hiervoor reist ze over de hele wereld en geeft trainingen en presentaties. In Europa zitten de clubs met name in Oostenrijk en Nederland. Slager: "De club is voor iedereen die haar of zijn Engelse spreekvaardigheid wil oefenen en onderhouden, haar of zijn presentatietechnieken wil verbeteren. Jong en oud". Club Eloquent Haren vergadert de 1e en de 3e maandagavond van de maand van 19.30-21.30 uur en Club De Hondsrug in Assen - vergadert de 2e en 4e woensdagochtend  van de maand van 9.30 -11.30 uur.

Demonstratie bijeenkomst 19 september 2016

Op maandag 19 september is er een demonstratie bijeenkomst in Haren: je bent van harte welkom, deze avond is zonder kosten en zonder verplichtingen. Adres: De Dilgt, Dilgtweg 3. Welkom vanaf 19.00 uur - aanvang 19.30 uur. Slager: "Ik hoop ook dat jongeren een kijkje komen nemen. Club eloquent moet in de toekomst wel doorgaan. Binnen de club zijn er ook bestuursfuncties te vervullen." POWERtalk International gives you the opportunity to practice in a friendly, supportive atmosphere, where you will be coached through constructive feedback and advice.

Voor meer informatie:

Marijke Slager, tel. 050-5350244, slalom@home.nl Coby Wichers, tel. 0592-262091,  cobywichers@gmail.com www.powertalkeurope.eu www.powertalkinternational.com