Psycholoog Wendy van Mieghem schrijft boek over de menselijke natuur

HAREN - Trainer en schrijver Wendy van Mieghem presenteert 1 oktober haar debuut ‘De wijsheid achter emotie en gevoel’ in de Gorechtkerk in Haren. Je bent geneigd weg te lopen van je emoties en gevoelens, of je ertegen te verzetten.

Dit boek neemt je mee naar de wijsheid die achter je emoties en gevoelens te ontdekken is. Het ontrafelt laag voor laag de menselijke natuur. Inzicht krijgen in waarom je wegloopt voor emoties en pijn, helpt om ze alsnog toe te kunnen laten. Dingen kunnen hierdoor op hun plek vallen. En dat geeft rust.

Het boek wordt uitgegeven in eigen beheer en zal vanaf 1 oktober ook verkrijgbaar zijn via de Harener boekhandels. De keuze voor Haren is logisch voor Wendy van Mieghem: ,,Ik verzorg al jaren trainingen in Paviljoen Eszicht in het Noordlaarderbos. Daarnaast is de Gorechtkerk een prachtige locatie voor zo’n bijzondere gelegenheid!”

De boekpresentatie start om 14 uur. Toegang is gratis; consumpties zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het boek en de boekpresentatie is te vinden op de website bewustleven.eu.