Open avond bij de Mikkelhorst

HAREN - Op dinsdagavond 6 september wordt een open avond gehouden in Zorgboerderij De Mikkelhorst, Klaverlaan 37 in Haren. Bezoekers kunnen inlopen vanaf 19.15 uur en een rondleiding begint om 19:30 uur. De avond wordt gepresenteerd door Geert Naber de algemene manager van de Mikkelhorst en wordt georganiseerd door de ruilkring ‘Ruilen in Haren’. Entree is gratis.

Op deze avond gaat de Mikkelhorst zich profileren als thuishaven voor verschillende organisaties en groepen in de sociaal en ecologische sfeer. Voor de bezoeker die belangstelling heeft om deel te nemen aan de activiteiten of zich anders in te zetten voor De Mikkelhorst is er de mogelijkheid om meer informatie in te winnen of zich in te schrijven.

Ook de plannen voor een gemeenschappelijk zonne-energie project komen aan bod. Naast de kernactiviteit van het aanbieden van dagbesteding aan mensen met beperking en het verhuur van ruimtes biedt de Mikkelhorst o.a . faciliteiten voor de Stichting Ouderen Vervoer, het Buurtgroente project, het Repair Café, De schooltuinen, het Bikkelcafé van de ruilkring Ruilen in Haren, het Brei Café en verschillende cursussen van Transition Town Haren.